Kotihoitopalvelu Sata - avoimet kesätyöpaikat

Etsimmekö just sua, kesätyöntekijä?

Oletko ennakkoluuloton, ammattitaitoinen, asiakaspalvelusta innostuva, huumorintajuinen tiimipelaaja? Jos juu, tule meille kasvavaan joukkoon työkaveriksi tarjoamaan asiakkaillemme Hyvinhoitoa - ja vähän päälle.

Kotihoitopalvelu 100:n kesätyöntekijänä tuuraat hoitohenkilöstöämme ja teet vastuullista hoitotyötä asiakkaidemme kodeissa.

Vastuullasi on asiakkaiden terveyteen ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyviä terveydenhuollon ja sairaanhoidon tehtäviä sekä virkistystoiminnan järjestämistä. Työhösi kuuluu myös verinäytteiden ottoa sekä kotikäynneillä että lääkäriasemallamme. Omaisten kanssa tehtävä yhteistyö on niin ikään tärkeä osa arkeasi hoitajanamme.

Meillä tulet osaksi tiiviisti yhteen pelaavaa tiimiä. Palaveeraamme säännöllisesti, jotta varmistamme avoimen tiedonkulun saamastamme palautteesta ja mahdollisista muutoksista.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Kesätyöntekijäksi passaat hyvin, jos olet esimerkiksi sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija. Työnkuvaa ja vastuita tarkennetaan osaamisesi perusteella. Käytössämme on yksityisen sosiaalialan työehtosopimus. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisesi perusteella.

Meillä kaikkien osaamisesta ja sen kehittymisestä pidetään huolta. Työtehtäviisi ja meidän tapaamme tehdä töitä sinut perehdyttää kokenut kollega.

Lisätiedot ja hakemukset:

Palvelupäällikkö Marianne Vehmas marianne.vehmas@kotihoitopalvelu.com

p. 044 987 2068

https://www.kotihoitopalvelu.com/