Metsä Group - avoimet kesätyöpaikat

Metsä

Metsällä on Satakunnassa yli 70 työpaikkaa tarjolla. Rauman sahalle ja sellutehtaalle haetaan yhteensä yli 50 kesätyöntekijää, Merikarvian sahalle 16 tekijää, sekä viittä tekijää metsäpalveluihin Forestille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti tuotanto- ja kunnossapitotyössä, puunhankinnassa ja metsäpalveluissa, tietohallinnossa, hankintaketjussa sekä puun vastaanoton mitta-asemalla. Osa kesätöistä alkaa jo huhtikuussa.

Metsä Group valmistaa pohjoisesta puusta kierrätettäviä tuotteita miljoonien ihmisten arkeen. Meillä investoidaan kasvuun, resurssitehokkuuteen, uusiin biotuotteisiin ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Olemme kansainvälisesti toimiva kestävän biotalouden edelläkävijä.

Metsä Group rekrytoi ensi kesäksi noin 850 kesätyöntekijää eri puolille Suomea. Kesätyön kautta pääset tutustumaan oman opiskelualasi työtehtäviin käytännössä ja kokemaan, millaisissa tehtävissä voisit itse tulevaisuudessa työskennellä. Metsä Groupissa kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakaudella. Joukkoomme mahtuu niin kokeneempia, jo aiemmin kesätöitä Metsä Groupissa tehneitä konkareita kuin niitä, joille talon tavat ja tehtävät ovat uusia.

Pyrimme siihen, että tehtävistä suoriutumisen ja osaamisen karttumisen myötä lisäämme johdonmukaisesti töiden haasteellisuutta. Sen seurauksena kasvaa myös vastuu. Kesätöiden tärkeimpiin oppeihin kuuluu meillä se, että kesätyöntekijänä opit luottamaan itseesi haastavissakin tilanteissa. Kesätyöjakso on mahdollisuus näyttää omaa osaamista – hyvin tehty työ kyllä huomataan!

Hae viimeistään 28.2.2023: https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet/kesatyot/