OP Länsi-Suomi – avoimet kesätyöpaikat

OP Länsi-Suomi – avoimet kesätyöpaikat

Haemme positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea ja oma-aloitteinen ja sinulta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.

Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Edellytämme kesätyöntekijöiltä sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Kesätöissä tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme.

Lisäksi haemme Lainopilliset-tiimiin sekä Yrityspankkiin kesätyöntekijöitä.

Yrityspankissa työskennellään monipuolisissa yritysasiakkuuksiin liittyvissä tehtävissä, erityisesti yritysten tuntemiseen liittyvien asioiden parissa. Lainopillisissa palveluissa työtehtäviin kuuluu lakimiesten ja lakiasiantuntijoiden avustaminen monipuolisissa jäämistöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostavat.
 

Hae viimeistään 15.2.2023 op-careers.fi -sivustolta.
https://op-careers.fi/job/Pori-Kes%C3%A4ty%C3%B6ntekij%C3%A4%2C-OP-L%C3%A4nsi-Suomi-%28Pori%2C-Rauma-&-Kankaanp%C3%A4%C3%A4%29/887282501/