Steerprop - avoimet kesätyöpaikat

OLETKO VALMIS OPPIMAAN LISÄÄ? STEERPOPIN KESÄTYÖHAKU ON AUKI!

Oletko kiinnostunut tekniikasta ja valmis soveltamaan osaamistasi käytäntöön? Haluaisitko aloittaa urasi innostavassa työyhteisössä, jossa pääset sekä oppimaan että jakamaan osaamistasi alansa parhaiden ammattilaisten kanssa?

Propulsiojärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava Steerprop etsii Rauman toimipisteelleen kesätyöntekijöitä, joilta löytyy intoa ratkaista haasteita. Teknisten alojen opisjelijoille suunnattuja kesätyöpaikkoja on avoinna usealla eri osastolla:

- Mekaniikkasuunnittelu

- Sähkösuunnittelu

- Automaatiosuunnittelu

- Projektinhallinta

- Myynti

- QHSE

Lisätietoja ja tarkemmat tehtävänkuvaukset voit lukea urasivuiltamme steerprop.com/careers/summer-2023 

Toivomme, että opiskelet tai olet juuri valmistunut tehtävään soveltuvalta alalta. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Jos kiinnostuit työstä kasvavassa ammattilaisten joukossamme, jätä hakemuksesi helmikuun 26. päivään mennessä sähköpostitse osoitteeseen careers@steerprop.com.

Olemme kiinnostuneita myös päättötyöntekijöistä – ota yhteyttä!

Steerprop Oy

Steerprop perustettiin vuonna 2000 kehittämään ja valmistamaan propulsiojärjestelmiä merenkäynnin vaativimpiin olosuhteisiin. Satoihin aluksiin toimittamamme, käyttötarkoituksiinsa räätälöidyt ratkaisut kattavat muun muassa joka kolmannen toiminnassa olevan jäänmurtajan.

Menestyksemme perustuu asiakkaidemme erityistarpeiden huomioimiseen ja tinkimättömään päättäväisyyteen ratkaista kovimmatkin haasteet.

Kokemuksemme arktisten alueiden vaatimuksista, omistautumisemme ehdottomalle toimintavarmuudelle ja sitoutumisemme jatkuvaan kehitystyöhön ovat osoittautuneet kilpailueduksi, niin Steerpropille kuin asiakkaillemme. www.steerprop.com