Tiesitkö, että vuoden 2019 messuille kokoontui noin 60 yritystä kartoittamaan uusia työntekijöitä omiin yrityksiinsä!

Vuoden 2020 messut järjestetään Osaaminen esiin -teemalla. Urastartti-messut antavat messuvieraille loistavan mahdollisuuden päästä tuomaan oman osaamisensa esiin. Pääset tapaamaan käytännössä kaikkia lähialueemme merkittävimpiä yrityksiä sekä tutustumaan opiskelu- ja uramahdollisuuksiin.

Rauma, tuo todellista kokoaan suurempi kaupunki tarjoaa lähiseutuineen monelle nykyiselle tai tulevaisuuden ammattilaiselle loistavan ja monipuolisen mahdollisuuden työllistää itsensä. Kivikylän Areenalle kokoontuu helmikuussa 2020 jälleen noin 60 yritystä mahdollistamaan juuri sinulle entistä kirkkaamman tulevaisuuden.

Vuoden 2020 messuille ennakkovarauksensa ovat tehneet jo seuraavat näytteilleasettajat: Eurajoen kristillinen opisto, Alfa Laval, R-Sarkon, Kivikylän Kotipalvaamo, Euroports, UPM, Raumaster, Oras, RTK-Palvelu, RMC, SAMK, Winnova, Länsi-Suomen Osuuspankki, Vexve, Kongsberg, Metsä Fibre, TVO, Posiva, Botnia Mill Service sekä Länsi-Suomi.

MIKSI MESSUILLE?

Urastartti-messujen tavoitteena on nuorten työhaun ja verkostoitumisen kehittäminen sekä yrityksien rekrytoinnin helpottaminen ja tulevaisuuden osaajien löytäminen.

Saavu paikalle hyvällä verkostoitumisasenteella ja jää yritysten mieleen! Messuilta voi tarttua mukaan työkontakteja tai vaikka toimeksiantaja opinnäytetyölle, diplomityölle tai gradulle.

Anna itsellesi mahdollisuus ja tuo oma osaamisesi esiin - Tervetuloa Urastartti-messuille tiistaina 11.2.2020!

MITEN MESSUILLE?

Rauman keskustassa kulkee messupäivänä non stop -bussi paikallisten oppilaitosten ja Kivikylän Areenan välillä. Julkaisemme bussiaikataulun ja pysäkit myöhemmin.

Oletko tulossa kauempaa? Tapahtumajärjestäjä Rauman Nuorkauppakamari järjestää messuille saapuville korkeakouluopiskelijoille bussikyytejä. Kokoa siis opiskelukaverit yhteen ja ota yhteyttä info(a)urastartti.fi!